Årsstämma 11 maj

Hej

Årsstämman närmar sig,  Tiden är 11 maj 19.00 i restaurangen vid Delsjöns Golfbana. Årsredovisning för 2016 hittar du under fliken Styrelse. Anmäl dig via mail eller kontakta Anneli per telefon. På styrelsesidan hittar du info.

Vårstädning närmar sig , vi tar nya tag  Sö den 21 maj 10-13. Då finns även en grovsopcontainer på plats, från den 18 maj. Lite korv unnar vi oss denna dag.

Planen är att rensa bort lite från buskarna på vänster sida om entren till huset och att fylla på med täckduk och sten. Vi städar i källargångarna till förråden och även en titt på soprum och cyckelförråd.

Torsdag den 1 juni är det dags för årsstämma igen, då samlas vi 19.00 vid lekplatsen , eller i garaget om det regnar. Vi behöver ett beslut från stämman för att våra nya stadgar ska vara godkända.